Categories

Monday, September 13, 2010

Wardah Luminous Face Powder

Setelah mencoba beberapa loose powder produk lokal, aku mencoba brand Wardah. Kemasannya cukup menarik menurutku. Powder puff-nya lebih baik dari Marcks Venus tapi masih terasa kasar. Kemasannya yang 30gr membuat l/p ini kurang praktis untuk dibawa pada saat bepergian. Tapi aku tetap membawanya dalam jar kecil untuk touch up.

without flash
with flash

Aku pilih shade 01 Light Beige yang paling terang, karena ini yang paling mendekati warna kulitku. Shade ini juga mirip Marcks Venus Ivory, bedanya Marcks Venus itu pinkish, sedangkan Wardah yellowish.
Tidak seperti Marcks Venus yang powdery dan kadang bikin oxidize di wajahku, Wardah ini finishingnya halus, matte, dan sama skali ngga oxidize walaupun aku pakai skincare dan foundie apapun. Jadi, buat yang kurang cocok sama Marcks Venus boleh dicoba deh Wardah Luminous ini ;)
Untuk oil control aku kurang tahu, karena kulitku normal - combi. Di kemasannya sih ditulis ada oil controlnya. Coveragenya lumayan, mungkin harus pakai foundie dulu supaya mantap. Aku dengar Wardah Liquid Luminous Foundie-nya juga bagus :)

- Rating -
Kemasan : 4 dari 5 - kemasannya kurang praktis untuk dibawa
Kualitas : 5 dari 5 - butirannya halus, tidak oxidize
Keseluruhan : 4 dari 5
Harga : sekitar IDR 29.000
Repurchase? Yes

10 comments :

  1. waaa.. jd ingin mencoba bedaknya jugaa..

    ReplyDelete
  2. menurut mbak, bagusan loose powdernya wardah ini apa yg revlon klo bwt kulit berminyak ?
    soalnya aku baca review 22nya bagus semua..hehe
    aku lagi nyari loose powder nih, n mukaku berminyak.

    ReplyDelete
  3. indahDewii, kl menurutku oil control lebih bagus Wardah
    Revlon touch & glow lebih cocok utk dry to normal skin menurutku ;)

    ReplyDelete
  4. The advantages scope of items is broad however I will educate you regarding 3 of a few among their well known scope of face powders and preliminaries. Coty Airspun Loose Face Powder Translucent Extra Coverage Weight:65g

    ReplyDelete
  5. This website was... how do you say it? Relevant!! I finally found something that helped me.The Turkish e visa is an electronic visa Turkey that grants entry into Turkish. Once available, eligible citizens will be able to complete the online application process without having to visit an embassy or consulate.

    ReplyDelete
  6. This is a wonderful inspiring article. I am practically satisfied with your great work. You have really put together extremely helpful data. Keep it up... Continue... The current process is hassle free, and you can read all kenya visa requirements for US citizens through the Kenya Evisa website, and it only takes 5-10 minutes to complete the Kenya visa application online It will take

    ReplyDelete
  7. Botox treatment in Lahore is the best treatment for anti-aging. It is done under the administration of professionals. If you have wrinkles and can't afford the botox treatment, fortunately, you have an option of best anti-aging serum that contain all the essential ingredients to make your skin flawless and provide you a younger look.

    ReplyDelete
  8. Your information is fantastic and very helpful. I have read it many times. You have included a lot of valuable information in this article and click here to apply for an India visa urgent business. Now it is much easier to apply for an e-visa to India.

    ReplyDelete
    Replies

    1. The Top Facts blog publishes many interesting top facts from various fields around the world. We publish blogs on News, Business, Technology, Science & Nature, World & History and many more. We are here to provide you with Interesting Facts that are not just limited to the top, but are occasionally crazy, very interesting, bizarre, crazy & cool.

      Delete
  9. Top Facts publishes interesting top facts from many fields around the globe. Blogs on News, Technology, Science & Nature, World & History, Business, Business, Business, Business, Business, Business, Technology, Science & Nature, Science & Nature, World & History, etc. are all available. We're here to give you Interesting Information. Our content is not only top-notch, but can also be very bizarre, insane, crazy, and cool.

    ReplyDelete

Back to Top